Θρησκεία: Τα Lexotanil στο λαό.

Άιντε άιντε. Γράφω τόσο καιρό για ψυχολογικά και δεν έχω ασχοληθεί ακόμα με τη θρησκεία. Είτε προσεύχεσαι στα τέσσερα, είτε όρθιος είτε οκλαδόν, είναι κοινώς αποδεκτό πως η εκάστοτε θρησκεία ή καλύτερα η θρησκεία όπως έχει διαστρεβλωθεί από τους εκάστοτε φορείς και πιστούς, έχει δημιουργήσει στον κοσμάκη χιλιάδες λόγους για να παίρνει ψυχοφάρμακα.

Θα σας αναφέρω μερικά πράγματα που έμαθα μέσω πιστών και φορέων του Χριστιανισμού και μου δημιούργησαν κατά περιόδους διάφορα ψυχολογικά:

-Ότι αν πεις τρεις φορές το «Πάτερ ημών» μπροστά στον καθρέφτη (από την καλή ή την ανάποδη, δεν θυμάμαι), θα έρθει ο Σατανάς.

-Ότι αν σφυρίζεις τη νύχτα, θα έρθει ο Σατανάς.

-Ότι αν τηλεφωνήσεις στο 666, θα έρθει ο Σατανάς. Γενικώς, έμαθα πως ο Σατανάς έρχεται εύκολα.

-Ότι αν κράξει το «κακό πουλί» τρεις φορές πάνω από τη στέγη του σπιτιού σου, μεγάλη συμφορά θα βρει το συγκεκριμένο σπίτι. Δεν έμαθα ποτέ ποιο είναι το «κακό πουλί».

-Ότι αν κοινωνήσεις, δεν κάνει να φτύσεις για όλη την υπόλοιπη ημέρα. Κάθε φορά που κοινωνούσα, οι σιελογόνοι αδένες μου έκαναν ρεκόρ παραγωγής σάλιου.

-Ότι δεν πρέπει να περνάς λουσμένος από σταυροδρόμι και ειδικά όταν έχουν τραπέζι οι διαβόλοι. Δεν ξέρω πότε γίνεται το φαγοπότι των διαβόλων, αλλά σύμφωνα με τον παππού μου, μια θεία μου πέρασε από ένα σταυροδρόμι την ώρα του γλεντοκοπιού, με αποτέλεσμα να στραβώσει το στόμα της. Το ρισκάρεις;

-Ότι οι Εβραίοι στο χωριό μου, ταΐζουν τα παιδάκια με ζαχαρωτά για να είναι γλυκό το αίμα τους, όταν θα τους το πιουν. Όχι δεν μου το έλεγε η γιαγιά μου για να αποφύγω τα γλυκά. Το πίστευε.

-Ότι πρέπει να κάνω το σταυρό μου κάθε φορά που περνάω μπροστά από οποιαδήποτε εκκλησία και ειδικά μπροστά από έναν συγκεκριμένο Αϊ-Γιώργη στο Λασίθι, γιατί αλλιώς θα με βρει κακό. Σύμφωνα με έναν μπάρμπα μου, ένας τύπος που δεν σταμάτησε το αμάξι περνώντας μπροστά από τον Άγιο στην Κρήτη για να κάνει το σταυρό του, σκοτώθηκε στην επόμενη στροφή. Αδιασταύρωτο.

-Ότι το κρεβάτι που κοιμάσαι πρέπει να ναι είναι στραμμένο προς το ιερό της κοντινότερης σε σένα εκκλησίας. Κάθε σωστό χριστιανικό σπίτι έχει και μια πυξίδα.

-Ότι στις 06.06.1996 οι σατανιστές έκαναν την επετειακή τους τελετή μεταξύ άλλων περιοχών και στο πάρκο της Χωροφυλακής. Οι Αμπελοκηπιώτες ξέρουν.

-Ότι κάθε δεκαπενταύγουστο αν είσαι πολύ πιστός, θα δεις ότι τα σκαλοπάτια της Παναγίας της Χρυσοσκαλίτισσας στα Χανιά είναι χρυσά. Αφού δεις τα χρυσά σκαλιά, θα μπορέσεις να δεις και τα ρούχα του βασιλιά.

-Ότι όταν μιλάμε για τον Θεό, μπορούμε να μιλάμε δυνατά, ενώ για τον Σατανά επιβάλλεται χαμηλόφωνα. Μάλλον ο δεύτερος δεν έχει καλή ακοή.

Ότι αν ακούσεις τραγούδια metal από την ανάποδη, θα ακούσεις τον Σατανά. Ποτέ δεν κατάλαβα πως ακούς ένα τραγούδι από την ανάποδη.

-Ότι οι μετριόφρονες, θα ανταμειφθούν. Στην Δευτέρα Παρουσία. Αργεί η ριμάδα.

-Ότι όταν έχεις πονοκέφαλο και κάποιος πει το «Πάτερ ημών» και χασμουρηθεί, είσαι ματιασμένος. Δεν μετράει το χασμουρητό από βαρεμάρα. Κι όμως έχει διαφορά.

-Ότι κάθε Μεγάλη Παρασκευή βρέχει και ο καιρός είναι μουντός, γιατί συμμετέχουν τα στοιχεία της φύσης στο θείο δράμα. Αν την τελευταία Μ. Παρασκευή ισχυρίζεσαι πως δεν έβρεξε, μάλλον δεν θυμάσαι καλά.

-Ότι αν απλώς ζητήσεις κάτι από την Παναγία, έχεις κάποιες πιθανότητες  να σου πραγματοποιήσει την επιθυμία. Αν κάνεις τάμα, οι πιθανότητες σου αυξάνονται ραγδαία. Καλά δεν συζητάμε να κάνεις τάμα ότι θα πας στην εκκλησία γονατιστός. Μιλάμε για σιγουράκι.

-Ότι αν δώσεις λεφτά στον παπά που ψέλνει τον συγχωρεμένο σου, αναπαύεται καλύτερα η ψυχή του στον άλλο κόσμο. Είναι κάτι σαν το φακελάκι πριν την εγχείριση.

-Ότι δεν πρέπει να αυνανιζόμαστε. Αυτό το έμαθα, μεταξύ άλλων, από τον θεολόγο μου στο γυμνάσιο ο οποίος είχε μια χιλιάρα μηχανή και ένα δικό του μπαράκι. Μάλλον θα εννοούσε να κάνουμε κατευθείαν σεξ.

-Τώρα, αν μία στο εκατομμύριο κάποιος αυνανίζεται, θα πρέπει να βγάλει τουλάχιστον τους σταυρούς και τα κομποσκοίνια που τυχόν φοράει και να βρίσκεται σε δωμάτιο που δεν έχει εικόνες. Αν πάλι υπάρχουν εικόνες, καλό θα είναι να τις στρέψει προς τον τοίχο για να μην προσβληθούν οι εικονιζόμενοι άγιοι. Περιττό να πω τι αρμόζει να συμβεί σε περίπτωση συνουσίας.

Με αυτά που γράφω, ελπίζω να μην πέσει φωτιά να με κάψει.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Θρησκεία: Τα Lexotanil στο λαό.

 1. Ο/Η konstantinos λέει:

  Σε καμία περίπτωση δεν είμαι ειδικός επί του θέματος όμως ας πούμε ότι κάτι ξέρω όπως:

  -Ότι αν κοινωνήσεις, δεν κάνει να φτύσεις για όλη την υπόλοιπη ημέρα. Κάθε φορά που κοινωνούσα, οι σιελογόνοι αδένες μου έκαναν ρεκόρ παραγωγής σάλιου.
  Απάντηση
  Η Κοινωνία είναι μια διαδικασία που γίνεται στην μνήμη του Χριστού το σώμα προκύπτει απο το δείπνο της Μεγάλης Πέμπτης όταν μοίρασε τον άρτο στους μαθητές/το κρασί συμβολίζει το Αίμα που έχυσε επάνω στον Σταυρό για την Ανθρωπότητα+επειδή κοινωνάς Αίμα&Σώμα Χριστού θα ήταν καλό να μην φτύσεις αν όχι για όλη την ημέρα τουλάχιστον όσο περισσότερο μπορείς να το κρατήσεις,διαφορετικά θα ήταν χλευασμός στο Πρόσωπο του Xριστού,σαν να τον φτύνεις-Υπό αυτή την έννοια λοιπόν εννοεί ότι δεν κάνει.

  -Ότι αν ακούσεις τραγούδια metal από την ανάποδη, θα ακούσεις τον Σατανά. Ποτέ δεν κατάλαβα πως ακούς ένα τραγούδι από την ανάποδη.

  Απάντηση

  Είναι σίγουρο ότι υπάρχουν συγκεκριμένα συγκροτήματα metal/death metal/thrash metal κτλ. τα οποία είτε το δηλώνουν ξεκάθαρα ότι είναι σατανιστές,είτε το δείχνουν μέσα απο την εμφανισή τους,συμβολισμούς,και σαφέστατα απο τους στίχους+τίτλους των άλμπουμ,τα ουρλιαχτά που βγάζουν…π.χ Slayer βλέπε Seasons in the abysse,Κιss ναι οι γνωστοί με το I was made for loving you baby δες την εμφάνιση και θα καταλάβεις τι εννοώ..οι Slayer όπως και οι Κiss το έχουν δηλώσει ξεκάθαρα ότι είναι σατανιστές.Επίσης πολλά βορειοευρωπαϊκά death/thrash metal συγκροτήματα είναι σίγουρα σατανιστικά για τους προαναφερθέντες λόγους.Σε αρκετά τραγούδια υπάρχουν στίχοι-κομμάτια που παραπέμπουν σαφώς σε τελετουργικό σαταναστικών τελετών-τώρα όσον αφορά τα ανάποδα »νοήματα» σε στίχους τραγουδιών αυτό το έχω διαβάσει-ακούσει και εγώ και σίγουρα όχι μόνο σε death/thrash metal συγκροτήματα αλλά και σε πιο δημοφιλή πρόσωπα μη σατανιστές όπως:Μαρινέλλα,Βασίλης Παπακωνσταντίνου κτλ.
  Νομίζω ότι σε αρκετές περιπτώσεις »χρησιμοποιούν» μεγάλα ονόματα-μπάντες εν αγνοία των ίδιων ώστε να περάσουν τα νοήματα που θέλουν-χωρίς αυτό να σημαίνει ότι όλα τα παραπάνω δεν υφίστανται.ΣΑΦΩΣ ΝΑΙ!! Επίσης με όλα αυτά που γράφω δίνω απάντηση και στο ότι υπάρχουν σίγουρα σατανιστικές ομάδες που διοργανώνουν τελετές.ΌΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΛΕΝΔΕΤΑ-ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ!

  -Ότι κάθε Μεγάλη Παρασκευή βρέχει και ο καιρός είναι μουντός, γιατί συμμετέχουν τα στοιχεία της φύσης στο θείο δράμα. Αν την τελευταία Μ. Παρασκευή ισχυρίζεσαι πως δεν έβρεξε, μάλλον δεν θυμάσαι καλά.

  Απάντηση
  σε αυτό δεν θα σου απαντήσω με Θεωρίες αλλά Βιωματικά,από τότε που θυμάμαι τον ευατό μου να συνειδητοποιώ τι παίζει γύρω μου ας πούμε ένα νούμερο πχ. μια 20 ετία τις 15 είχε σίγουρα ΣΥΝΝΕΦΙΑ-ΒΡΟΧΗ-ΨΙΛΟΒΡΟΧΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΜΟΥΝΤΟ ΚΑΙΡΟ και τις 5 είχε λιακάδα μιας και το Πάσχα είναι την Άνοιξη.Συμφωνώ ότι τα Στοιχεία της Φύσης «συμμετέχουν» στο δράμα ή κλίμα της Ημέρας αν προτιμάς.

  -Ότι αν δώσεις λεφτά στον παπά που ψέλνει τον συγχωρεμένο σου, αναπαύεται καλύτερα η ψυχή του στον άλλο κόσμο. Είναι κάτι σαν το φακελάκι πριν την εγχείριση.

  Θεωρώ εντελώς λάθος το να δίνεις λεφτά σε παπά για να κάνει το οποιοδήποτε τελετουργικό όπως τρισάγιο-μνημόσυνο κτλ.Αυτό που κάνει είναι λειτούργημα και προς ανάπαυση των ψυχών και όχι για να βγάζει το »κάτι τις» που λέγανε και οι παλιοί..αν θέλει κάποιος να του δώσει οκ ας του δώσει..όμως το θέμα είναι ότι έχουν επικρατήσει αυτές οι νοοτροπίες εδώ και δεκαετίες,μπήκε και ταρίφα για κάθε τελετουργικό…και σε αυτό φταίνε + οι 2 πλευρές που επιτρέψαν να γίνεται + γιγαντώθηκε το θέμα πλέον..θεωρώ ότι γίνεται ΕΜΠΟΡΙΟ ΠΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ/ΠΙΣΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ-ΑΠΛΑ ΑΠΩΘΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.

  αν και τον τελευταίο καιρό λόγω κρίσης νομίζω ότι κάτι αλλάζει..

  Φτάνοντας στο τέλος να συμφωνήσω σε κάτι που γράφει στην αρχή το κείμενο: Ότι δηλαδή πολλά πράγματα έχουν διαστρεβλωθεί στο πέρασμα των χρόνων ή των αιώνων-Λόγια του Χριστού σίγουρα έχουν »ερμηνευτεί» απο διάφορους με τον δικό τους τρόπο…λες και μπορεί »κάποιος» ειδήμων…να τα »εξηγήσει ή να τα καταλάβει» όλα;; με τον Ορθολογισμό+τα ανθρωποκεντρικά επιχειρήματα.
  Κάποια πράγματα είναι όντως τυχαία σε αυτή την ζωή και κάποια άλλα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ έτσι απλά.

  Ας κάνει ο καθένας την Αναζητησή του και να μην βασίζεται στο τι του είπε »ένας» ή »μια» στο δρόμο,στο ΙΚΑ,στο τραίνο κτλ. μπορεί να έχει μια αλήθεια να σου πει, όμως ίσως απο την άγνοια/προκατάληψη/λάθος γνώση »κάποιων ακατανόητων για αυτόν νοημάτων» να σου περάσει λάθος ιδέα,οδηγώντας σε »άσχημα» μονοπάτια -πόσω μάλλον για τον θεό που είναι κάτι μεταφυσικό.

 2. Ο/Η konstantinos λέει:

  ένα ενδιαφέρον link-ρίχτου μια ματιά.

  http://www.agioritikovima.gr/perizois/30729-muthoi-gia-ti

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s